'Tottenham wil in actie schieten en gaat voor Club Brugge-sterkhouder Skov Olsen'

'Tottenham wil in actie schieten en gaat voor Club Brugge-sterkhouder Skov Olsen'

25-11-2022 20:15
9

De kans op een vertrek van Andreas Skov Olsen bij Club Brugge wordt steeds groter. De flankaanvaller is met Denemarken momenteel actief op het WK in Qatar, waar hij de kans krijgt om zich in de kijker te spelen van het grote aantal geïnteresseerde ploegen.

Zo klonk het recent nog dat verschillende ploegen uit Engeland Skov Olsen op het lijstje hebben staan en recent nog een scout naar het WK hebben gestuurd om hem aan het werk te zien. Vooral Tottenham zou serieuze interesse tonen en de kans op een transfer wordt steeds groter.

Het Deense Tipsbladet meldt namelijk dat Club Brugge in januari al een telefoontje vanuit Londen moet vrezen. Tottenham zou helemaal overtuigd zijn geraakt door Skov Olsen en wil hem voor de neus van de waslijst aan geïnteresseerde ploegen wegsnoepen. Het lijkt in de wintertransferperiode dan ook een poging te gaan wagen om Skov Olsen in huis te halen.

De kans dat Club Brugge de Deen ook zal laten vertrekken, lijkt echter klein. Zo staat de CL-confrontatie tegen Benfica binnenkort nog op het programma en moet Club Brugge in de competitie ook KRC Genk nog zien in te halen. Een klus waarvoor het Skov Olsen goed kan gebruiken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s