Club Brugge sukkelt tegen Patro Eisden, verlengingen op komst

09-11-2022 22:35 Laatste update: 22:42
51

Club Brugge heeft het voorlopig bijzonder moeilijk tegen Patro Eisden Maasmechelen. Na negentig minuten tegen een bijzonder potige thuisploeg staat het nog steeds 0-0 en komen er dus verlengingen aan.

De Bruggelingen eisten de hele wedstrijd het balbezit op, maar raakten maar niet door de muur van Patro Eisden. De ploeg van Stijn Stijnen speelde een sterke partij, al ging het ook enkele keren over de schreef met enkele bijzonder stevige tackles (waaronder een elleboogstoot van Sam).

Carl Hoefkens vond er echter geen antwoord op en ook de inbreng van onder meer Hans Vanaken en Cisse Sandra hielp niet. De kansen bleven uit, die waren meer voor thuisploeg Patro, de doelpunten al zeker. Na negentig minuten voetballen stond het nog steeds 0-0 en krijgen we dus verlengingen.