Verhaeghe ziet Club Brugge sukkelen in de JPL: We kunnen en moéten beter

Verhaeghe ziet Club Brugge sukkelen in de JPL: "We kunnen en moéten beter"

07-11-2022 19:48 Laatste update: 20:02
39

Club Brugge is er zondag niet in geslaagd om de strijd tegen KAA Gent positief af te sluiten en ging met 2-0 onderuit. Opnieuw een pijnlijke partij voor Club Brugge, dat het de laatste weken moeilijk heeft. Dat ziet ook Bart Verhaeghe.

In Europa is Club Brugge bezig aan een goed seizoen, maar in de eigen competitie heeft Blauw-Zwart het voorlopig moeilijk. Het staat momenteel slechts op een vierde plek in de stand. Niet goed genoeg voor de titelkandidaat.

"In Gent was het niet goed. Iedereen binnen de club weet dat", geeft Verhaeghe aan bij Het Nieuwsblad. "Maar er zijn meerdere oorzaken voor het feit dat het iets minder loopt. We hebben al veel matchen gespeeld, er is dat WK dat in de hoofden speelt en je merkt dat alle teams héél graag tegen ons willen winnen."

Ondanks dat minder parcours in eigen land maakt Verhaeghe zich echter nog geen zorgen over het verdere verloop van het seizoen. Zelfs niet met een KRC Genk dat amper punten verliest. "We kijken niet naar de anderen, enkel naar onszelf. We kúnnen beter dan de voorbije maanden en we móéten beter", besluit hij.