Stijnen gelooft in titel voor KRC Genk: Het zit goed in deze groep

Stijnen gelooft in titel voor KRC Genk: "Het zit goed in deze groep"

27-10-2022 21:16
8

Met een 37 op 42 mag KRC Genk al terugblikken op een ijzersterk seizoensbegin. Het lijkt dit seizoen ook te gaan meestrijden voor de landstitel. Stijn Stijnen gelooft er alvast in.

Volgens de voormalige Rode Duivel zal Genk dit seizoen zeker meestrijden voor de titel. "Als je de communicatie van een speler als Samatta bekijkt, dan merk je dat er een enorme groepsgeest heerst bij Racing Genk. Hij is iemand met status bij Genk, maar hij reageert heel positief als bankzitter. Daaraan zie je dat het goed zit in de groep. Ze gunnen elkaar succes en alle ingrediënten zijn aanwezig om succes te hebben", klinkt het bij TVL Sportcafe.

Assistent-trainer Kevin Van Dessel wil echter nog niet vooruitblikken op een mogelijke titelstrijd. "Wij praten niet over kampioen worden. We bekijken het van match per match, maar de ambitie blijft top vier", klinkt het.

KRC Genk heeft dit seizoen alvast het voordeel geen Europese belasting te hebben, net zoals Royal Antwerp FC. Die twee clubs staan momenteel ook bovenaan in het klassement. Daarachter volgen Club Brugge, Union, KAA Gent en Standard.