Football Insider: 'Aston Villa wil Kompany van Burnley overnemen'

Football Insider: 'Aston Villa wil Kompany van Burnley overnemen'

24-10-2022 09:51
13

De situatie van Vincent Kompany bij zijn nieuwe club staat in schril contrast met die van zijn oude club. Kompany kan mooie cijfers neerleggen bij Burnley en kan daardoor rekenen op interesse vanuit de Premier League.

Volgens Football Insider is Aston Villa geïnteresseerd in de diensten van Kompany. De coach van Burnley zou een sterke kanshebber zijn om de nieuwe Aston Villa manager te worden.

De legende van Man City en RSC Anderlecht staat nu dus stevig op de radar van Aston Villa. Het club bestuur zou hun zoektocht naar een vervanger voor de ontslagen Steven Gerrard opvoeren.

Villa bracht dit weekend zichzelf wat ademruimte in de Premier League. Interim-hoofdcoach Aaron Dank bracht Aston Villa in zijn eerste wedstrijd naar een ruime 4-0 overwinning op Brentford. Dat weerhoudt hen er niet van om deze week door te gaan met het zoeken naar een permanente manager. Bronnen vertellen Football Insider dat Kompany in beeld is en dat er wordt gewerkt aan een overstap. Het plan om via Burnley naar een Premier League-club te trekken lijkt dus misschien meteen al te lukken voor Kompany.