Peeters stelt zich vragen: Doet iedereen wel genoeg om in JPL te blijven?

Peeters stelt zich vragen: "Doet iedereen wel genoeg om in JPL te blijven?"

16-10-2022 10:00
2

Bij KAS Eupen gaat het dit seizoen van kwaad naar erger. Zaterdag verloren de Panda's met 5-1 van Cercle Brugge. Na de match was Stef Peeters scherp voor zijn ploegmaats.

Na de 0-4 nederlaag tegen KAA Gent volgde dit weekend een nieuwe ontnuchtering. Tegen Cercle Brugge was Eupen opnieuw de speelbal van dienst. Na twaalf speeldagen staat Eupen voorlaatste en als klap op de vuurpijl won Zulte Waregem zaterdag wel.

Volgens Peeters is het tijd dat iedereen bij de club zichzelf in vraag stelt. "Iedereen moet voor zichzelf eens uitmaken wat je elke dag moet brengen en niet enkel op zaterdag of zondag. Je moet ook dagelijks de juiste dingen doen en dat is blijkbaar een probleem", noteerde Sporza uit de mond van de kapitein van Eupen.

Op wedstrijddagen doet Eupen het niet goed, maar volgens Peeters is er serieus wat aan de hand bij Eupen. "Voor veel spelers blijkt het al moeilijk te zijn om elke dag op training te presteren. Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of hij genoeg doet om de club in Eerste Klasse te houden."

Zwaar programma
Met 9 op 36 zal het voor Eupen lastig worden om in Eerste Klasse blijven, zeker nu er op het einde van de rit drie ploegen zakken. Op de volgende speeldag speelt Eupen thuis tegen Oud-Heverlee Leuven. Daarna volgen duels tegen KV Mechelen, RSC Anderlecht en Standard.