'Oude bekende kan opnieuw trainer worden bij Wolverhampton'

'Oude bekende kan opnieuw trainer worden bij Wolverhampton'

14-10-2022 15:30
1

Wolverhampton Wanderers en Nuno Espirito Santo zijn in gesprek. De Portugees verliet anderhalf jaar geleden de Engelse club, maar zou nu opnieuw het roer kunnen overnemen.

Momenteel is Nuno trainer bij Al-Ittihad in Saoedi-Arabië en zou zelf contact opgenomen hebben met Wolves, dat meldt The Athletic. Bij de Engelse club werd trainer Bruno Lage recent ontslagen. Nuno zou hebben verteld dat hij heel graag terugkeert naar Wolverhampton, vanwege de speciale band die hij voelt met de club waar hij zoveel succes genoot.

Onder Nuno promoveerde Wolves naar de Premier League en pakte het op de zevende plek in de competitie waardoor Europa League-voetbal een feit was. Daar bereikte het de kwartfinales. 

Wolves stuurde Nuno de laan uit nadat de club in het seizoen 2020/2021 naar de 13e plaats was afgezakt, maar de relatie tussen hem en voorzitter Jeff Shi zou nog altijd goed zijn. De Portugees werd na het ontslag trainer van Tottenham Hotspur, maar daar werd hij al snel opnieuw aan de deur gezet. Wolves moet nu overeenstemming zien te bereiken met Al-Ittihad.