Club Brugge oogst grote lof: Campagne doorvertellen aan mijn kleinkinderen

Club Brugge oogst grote lof: "Campagne doorvertellen aan mijn kleinkinderen"

05-10-2022 21:44
9

Club Brugge zorgde dinsdag andermaal voor een stunt en won in eigen huis met 2-0 van de Spaanse topclub Atlético Madrid. Het wint daardoor voor de derde keer op rij. Een historische prestatie, oordeelt journalist Tom Boudeweel.

De journalist was voor Radio 1 commentator tijdens de partij tussen Club Brugge en Atlético en zag hoe Blauw-Zwart na de winst tegen Porto opnieuw een "historische prestatie" wist af te leveren. "Als je na die overwinning tegen Porto dit er nog aan kan toevoegen. Is er nog een grotere superlatief dan historisch", vraagt hij zich af bij Radio 1.

"Atlético is zo een sterk team, met zoveel klassespelers. Dat is echt geen klein bier en Club Brugge heeft dinsdag bijna de perfecte wedstrijd gespeeld. Hier kan je alleen maar veel lof voor hebben. Dit was een totaalprestatie", oordeelt hij.

Een historische prestatie van Club Brugge, maar het zet zo al voor de derde keer op rij zo'n prestatie neer. "Ik denk dat ik deze campagne bijna aan mijn kleinkinderen kan doorvertellen. Een negen op negen voor een Belgisch team en een Belgische coach... dat is toch even in de wang knijpen", aldus Boudeweel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie