Tavolieri keert terug op stappen: 'Duranville blijft toch bij Anderlecht'

Tavolieri keert terug op stappen: 'Duranville blijft toch bij Anderlecht'

01-09-2022 16:00 Laatste update: 16:24
30

Volgens journalist Sacha Tavolieri gaat RSC Anderlecht haar toptalent Julien Duranville toch verliezen. De flankaanvaller werd eind mei nog in verband gebracht met Bayern München, maar mocht toen niet vertrekken. Nu komt er mogelijk wel een transfer aan.

Paars-Wit wil meer dan 15 miljoen euro voor haar goudhaantje en volgens Tavolieri zou een niet nader genoemde buitenlandse club erin geslaagd zijn om Duranville in huis te halen. Het is niet duidelijk of het ook om Bayern München gaat of toch een andere ploeg.

Duranville is een jeugdproduct van Anderlecht en zit in de selectie van de RSCA Futures die in 1B uitkomen. Het 16-jarige Neerpede-product kwam nog niet in actie voor RSCA Futures.

🚨🟣 Départ surprise au #RSCA ! Julien #Duranville (16 ans) est en partance. Pour rappel, le #BayernMunich avait déjà fait une offre de 15M€ à #Anderlecht fin mai. Finalement refusée par le #RSCA.

Plus d’infos à suivre sur sa future destination… 🔜 #mercato https://t.co/VDZjtqekZa

Update: Zo snel als het gerucht de wereld in werd gestuurd, is het alweer verdwenen. Enkele minuten nadat Tavolieri met het nieuws naar buiten kwam, keert hij terug op zijn stappen. Hij geeft aan dat er wel flink wat buitenlandse interesse was, maar dat Duranville toch blijft.