OFFICIEEL: Vranckx ruilt Wolfsburg in voor AC Milan

OFFICIEEL: Vranckx ruilt Wolfsburg in voor AC Milan

31 augustus - 17:32 Laatste update: 31 augustus - 17:32
13

AC Milan heeft ondertussen al drie Belgen tussen haar rangen lopen. Charles De Ketelaere volgde eerder Divock Origi en Alexis Saelemaekers op. Nu lijkt er nog een Belg dat lijstje te vervoegen.

Aster Vranckx zou vanavond in Milaan landen, dat schrijft Sacha Tavolieri.  “Aster Vranckx komt vanavond aan in Milaan! Medische tests gepland voor morgen voor Vranckx in AC Milan. Er zijn wel nog details die moeten worden verrekend”, schrijft de journalist. Vranckx was al even op zoek naar een nieuwe club en zou die nu in Italië gevonden hebben. 

Eerder meldde Fabrizio Romano al dat AC Milan dicht zou staan bij een overeenkomst. Milan zou Vranckx voor één jaar huren van Wolfsburg en zou daar ook een aankoopoptie bij hebben. “De gesprekken gaan nu naar de laatste fase, de deal zou later op de dag kunnen worden afgerond met een officieel bod”, schreef Romano. Het zou gaan om een aankoopoptie van € 11,5 miljoen, terwijl Wolfsburg € 13 miljoen wil.

Update: AC Milan heeft de komst van Vranckx officieel bekendgemaakt. Hij wordt geleend van VfL Wolfsburg met een aankoopoptie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie