UPDATE: 'Gent heeft beet, Nardi wordt de concurrent van Roef'

UPDATE: 'Gent heeft beet, Nardi wordt de concurrent van Roef'

31-08-2022 13:15 Laatste update: 22:18
19

KAA Gent lijkt nog te gaan toeslaan in de laatste week voordat de transfermarkt sluit. Volgens het Franse l'Equipe onderhandelt Gent met FC Lorient over de komst van Paul Nardi. De 28-jarige doelman kent de Jupiler Pro League, want hij speelde ooit nog bij Cercle Brugge.

Met Davy Roef heeft KAA Gent een doelman met 103 wedstrijden Jupiler Pro League wedstrijden op de teller tussen de palen staan. Geen nood aan vervanging, zo lijkt, maar de Oost-Vlamingen onderhandelen over de komst van Paul Nardi. 

Volgens l'Equipe zou Gent van Nardi de nummer 1 doelman in de Ghelamco Arena willen maken. De Franse doelman speelt momenteel tweede viool bij Lorient dat in de Ligue 1 actief is. Nardi is een jeugdproduct van AS Nancy en kwam via Rennes en AS Monaco in 2017 bij Cerlce Brugge terecht. Hij speelde er tot 2019 en kwam er 81 keer in actie.

Update: Volgens Sacha Tavolieri heeft Gent beet. Nardi geraakte als door de medische keuring en tekent in de Ghelamco Arena een contract van drie jaar. Bij de Buffalo's wordt de doelman de concurrent van Davy Roef.