Sels spreekt over de Rode Duivels: Ben tevreden met de kruimels

Sels spreekt over de Rode Duivels: "Ben tevreden met de kruimels"

16-08-2022 14:44 Laatste update: 14:44
3

Matz Sels is begonnen aan zijn vijfde seizoen in de Ligue 1. De doelman van Strasbourg wil absoluut naar het WK in Qatar, maar beseft dat hij tevreden moet zijn met de 'kruimels'.

"Of je nu veldspeler of keeper bent, je wil altijd spelen", stelt hij bij Sport/Voetbalmagazine"Maar als je niet speelt omdat je geblokkeerd wordt door iemand als Thibaut Courtois, wat kan je dan zeggen? Hij is gewoon echt sterk, dat is geen schande. Ik ben tevreden met de kruimels, dat is hoe het is."

Een selectie voor Qatar zou veel betekenen voor Sels. "Natuurlijk wil ik erbij zijn! Zelfs als ik niet speel, is het nog steeds een wereldbeker! Nummer twee of nummer drie, dat maakt niet zoveel uit. Je bent daar ook in een rol van begeleiding, van ondersteuning. Dat is ook belangrijk. Zo'n evenement van binnenuit beleven, dat moet iets fenomenaal zijn. Een extra ervaring voor de toekomst ook."

Sels speelde in België al bij SK Lierse, KAA Gent en Anderlecht. Verder speelde hij ook nog twee jaar bij Newcastle United.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie