Vanhaezebrouck over spelerskern: Hoop dat er in nabije toekomst nog iets bijkomt

Vanhaezebrouck over spelerskern: "Hoop dat er in nabije toekomst nog iets bijkomt"

08-08-2022 10:00 Laatste update: 10:27
11

KAA Gent boog zondag in eigen huis een 0-1-achterstand om naar 2-1-winst tegen KVC Westerlo. Hein Vanhaezebrouck blikte na de wedstrijd terug op de overwinning en liet zich uit over zijn spelerskern.

Vanhaezebrouck liet optekenen dat hij het een verdiende zege vond voor KAA Gent. "We waren duidelijk beter in de eerste helft, jammer genoeg vallen er dan weer spelers uit", daarmee wees de Gentse T1 op Andrew Hjulsager die na 33 minuten geblesseerd naar de kant moest. "Het was harken en toch hebben we weinig weggegeven", zei Vanhaezebrouck.

Ook sprak Vanhaezebrouck zich uit over zijn spelerskern en mogelijke transfers. "We hebben twee spelers gehaald die toch wat gekost hebben en het is niet zo dat wij de centen maar op te rapen hebben." De Gentse trainer gaf aan dat het uitkijken is naar haalbare opties en dat hij hoopt dat er in de nabije toekomst nog iets bijkomt qua spelers.

KAA Gent trekt speeldag 4 in met vijf op negen. Vrijdag trekt Gent, dat zesde staat, naar KV Oostende dat één plaats hoger staat met zes punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie