Ten Hag dringt aan op meer aankopen bij United: 'Moeten ons verder versterken'

Ten Hag dringt aan op meer aankopen bij United: 'Moeten ons verder versterken'

22-07-2022 14:44
3

Erik ten Hag dringt aan op meer versterkingen bij Manchester United. De Nederlandse manager vindt dat The Mancunians meer opties nodig hebben, liet hij weten op een persconferentie.

Ten Hag is voortvarend begonnen bij Manchester United, dat nog ongeslagen is in de voorbereiding. De Premier League-grootmacht versterkte zich al met Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez, maar is nog niet klaar op de transfermarkt. "We hebben Eriksen aangetrokken voor het middenveld, daar zijn we heel blij mee. En ja, ik ben ook heel blij met de prestaties van onze middenvelders en aanvallers op dit moment."

Toch wil de ex-coach van Ajax dus meer aankopen zien. "Ik weet dat we dit seizoen veel wedstrijden spelen en er is het WK, dus we hebben meer opties nodig. Je hebt niet alleen een goed team nodig, maar ook een goede selectie om de juiste resultaten te behalen aan het einde van het seizoen. Daarom moeten we ons nog verder versterken. We kijken rond, maar het moeten wel de juiste spelers zijn." United zit onder meer achter Frenkie de Jong aan, maar het is de vraag of de Nederlandse controleur nog naar Old Trafford komt. Daarnaast wordt Ajax-aanvaller Antony nog altijd in verband gebracht met de club.

Ronaldo
Of Ten Hag komend seizoen kan beschikken over Cristiano Ronaldo, is de vraag. De Portugese ster wil weg, maar de Nederlandse manager wil hem niet kwijt. "Zorgwekkend is niet het juiste woord, ik focus mij op de spelers die hier zijn. Zij doen het erg goed en verkeren in goede conditie. We zullen hem (Ronaldo, red.) inpassen."

Momenteel lijkt Anthony Martial garen te spinnen bij de absentie van Ronaldo. De Fransman maakt een goede indruk in de voorbereiding, geflankeerd door Jadon Sancho en Marcus Rashford. "Zij hebben een heel goede connectie samen, daar heb je als manager geluk mee. Ze hebben wapens. Dat moeten we verbeteren en ontwikkelen."