Voormalige Rode Duivel Mpenza wordt voorzitter van Mandel United

Voormalige Rode Duivel Mpenza wordt voorzitter van Mandel United

13-07-2022 21:44 Laatste update: 11:26

Mbo Mpenza start aan een nieuw avontuur. De voormalige Rode Duivel wordt de voorzitter van KFC Mandel United, een ploeg in 1e nationale. De voormalig Belgisch international maakte de aankondiging bekend op zijn sociale netwerken.

Mpenza kende een voortijdige einde van zijn avontuur bij Moeskroen, waar hij tot oktober 2021 technisch directeur was. Hij blijft niet bij de pakken zitten en hij is ondertussen de nieuwe voorzitter geworden van Mandel United, een ploeg uit West-Vlaanderen.

"Het is met grote trots dat ik mijn mandaat aankondig als voorzitter van Royal FC Mandel United in de Nationale Divisie 1,” klinkt het in zijn verklaring. “Deze missie werd mij aangeboden door de nieuwe meerderheidsaandeelhouder van de club, ik wil hem daarvoor bedanken," zegt hij.

Mpenza klinkt erg positief en gemotiveerd. Enthousiast over de nieuwe rol die hij nu zal bekleden in de ploeg. Hij hoopt de club op zowel sportief als financieel vlak verder te helpen. Mpenza wil een spelersgroep creëren die ervoor zal zorgen dat ze bij de absolute top van Nationale 1 zullen horen.