Anderlecht sluit haar stage af met winst in oefenwedstrijd

12-07-2022 13:00 Laatste update: 13:06
32

Anderlecht heeft haar stage in Horst afgesloten met een oefenpartij tegen Helmond Sport. Het kon die ook winnen met 0-2.

Anderlecht speelde afgelopen weekend al twee wedstrijden tegen Nordsjaelland, die het allebei won. Ook tegen Helmond Sport, een Nederlandse tweedeklasser, trok paars-wit aan het langste eind. Voor de rust zorgde verdediger Sadiki al voor de openingsgoal. Ook nieuwkomer Esposito scoorde, maar werd onterecht afgevlafd voor buitenspel. Na de pauze zette Ait El Hadj nog de 0-2 vast.

Anderlecht speelde de twee helften overigens met bijna totaal verschillende ploegen. Alleen doelman Van Crombrugge en verdediger Hoedt mochten bij de rust blijven staan.

Eerste helft: Van Crombrugge ; Sadiki, Hoedt, Sardella ; Ishaq, Trebel, Arnstad, Refaelov, Mykaylichenko ; Esposito, Colassin.

Tweede helft: Van Crombrugge ; Debast, Hoedt, Delcroix; Angulo, Olsson, Ashimeru, Aït El Hadj, Amuzu ; Raman, Verschaeren.