Kahn ontkent De Ligt-interesse niet en vertelt naar welk profiel Bayern zoekt

Kahn ontkent De Ligt-interesse niet en vertelt naar welk profiel Bayern zoekt

6 juli - 23:45
2

Bayern München-directeur Oliver Kahn heeft kort gereageerd op de interesse van zijn club in Matthijs de Ligt. Kahn laat de naam van de Nederlander niet vallen, maar zegt wel dat Der Rekordmeister zoekt naar specifieke kwaliteiten voor in het hart van de verdediging.

Dat Bayern hoopt op de komst van De Ligt, is geen geheim meer. Het eveneens geïnteresseerde Chelsea kan meer geld betalen voor De Ligt, maar de stopper lijkt de voorkeur aan een move naar Bayern te geven. In gesprek met Kicker wordt directeur Kahn gevraagd naar de Oranje-international. De oud-doelman antwoordt oppervlakkig, maar ontkent de interesse niet.

"We zijn erg tevreden over de kwaliteit van onze centrale verdedigers", zet Kahn. "We kunnen ons daar wel verbeteren op de punten van leiderschap, volume en aanwezigheid." De Ligt staat op dit moment nog twee jaar onder contract bij Juventus. Naar verluidt verlangt De Oude Dame een flinke transfersom voor de voormalig Ajacied. In de komende periode zal duidelijk worden waar de toekomst van De Ligt ligt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie