Opvallend: Wout Van Aert gaat investeren in trouwe hoofdsponsor van Antwerp

Opvallend: Wout Van Aert gaat investeren in trouwe hoofdsponsor van Antwerp

30 juni - 15:11
6

Een opvallend nieuwtje uit de wielerwereld dat ook een link heeft met het voetbalmilieu: Wout Van Aert investeert in Heylen Vastgoed, al jarenlang een trouwe (hoofd)sponsor bij Royal Antwerp FC. Het zou gaan om een minderheidsbelang.

Onder meer De Tijd en Trends pakken donderdagmiddag uit met het nieuws. De voorbije jaren heeft Van Aert goed geboerd in de wielerwereld, voornamelijk dankzij fraaie overwinningen in het voorjaar, de Tour de France, het veldrijden en met medailles op verschillende WK's. Samen met zijn echtgenote, Sarah De Bie, heeft de wielerkampioen nu besloten om een deel van dat geld te investeren. Heylen Vastgoed is de gelukkige bestemmeling.

Sinds dat bedrijf in 2005 het levenslicht zag, is het uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bloeiende onderneming met zeventien kantoren. Die zijn voorlopig echter voornamelijk gericht op regio-Antwerpen. Met de hulp van Van Aert hoopt Heylen Vastgoed nu ook in andere delen van Vlaanderen voet aan de grond te krijgen.

Indirect kan ook Antwerp enkel wel varen bij de beslissing van Van Aert. Heylen Vastgoed is op de Bosuil kind aan huis. Lange tijd prijkte het groot op de shirt van The Great Old, al is de zichtbaarheid de laatste tijd een klein beetje verminderd. Na de controversiële aanstelling van Marc Overmars bevestigde het bedrijf wel snel dat het haar verdere samenwerking met Antwerp niet in gevaar zag komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie