Nieuwe kans voor Magallán bij Ajax? Schreuder neemt verdediger mee op stage

Nieuwe kans voor Magallán bij Ajax? Schreuder neemt verdediger mee op stage

27-06-2022 19:15

Ajax gaat deze week op stage. Alfred Schreuder neemt 29 spelers mee naar De Lutte. Een van de spelers is Lisandro Magallán.

Magallán speelde vorig seizoen op huurbasis voor RSC Anderlecht. Na een minder begin in Brussel knokte de Argentijn zich bij paars-wit in de basis. Anderlecht twijfelde lang om Magallán aan boord te houden, maar besloot uiteindelijk om toch niet verder te gaan met de centrale verdediger. Anderlecht gelooft immers in de verdere ontwikkeling van de eigen jeugdproducten zoals Zeno Debast, Hannes Delcroix en Lucas Lissens.

Magallán moest zich dus een paar dagen geleden terug melden bij Ajax. In Amsterdam heeft de 28-jarige centrale verdediger immers nog een contract tot medio 2023. Nu mag Magallán mee op stage van Schreuder. De ex-trainer van Club Brugge kan momenteel nog niet op alle spelers rekenen. De internationals kregen nog wat extra vakantie. Wel nog van de partij is Hassane Bandé, ex-speler van KV Mechelen. 

Ajax bereidt zich traditiegetrouw in De Lutte voor op het nieuwe seizoen. Deze week speelt het er twee oefenwedstrijden tegen Duitse clubs: SV Meppen en SC Paderborn 07.