'Ploegmaat De Bruyne vertrekt na negen jaar trouwe dienst en trekt naar Brazilië'

'Ploegmaat De Bruyne vertrekt na negen jaar trouwe dienst en trekt naar Brazilië'

21 May - 13:16
0

Kevin De Bruyne zal zondag afscheid nemen van Fernandinho. Het vertrek van Fernandinho bij Manchester City is een kwestie van tijd. De Braziliaan loopt uit zijn contract en is hard op weg naar Atlético Paranaense, dat hem transfervrij over kan nemen.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is de deal nagenoeg rond. Er worden nog wel gesprekken gevoerd met het management van Fernandinho, maar de intentie is er om op korte termijn een klap op de deal te geven. Fernandinho wilde met zijn familie graag terug naar Brazilië. 

Het vertrek van Fernandinho kwam voor manager Pep Guardiola als een verrassing. "Jullie vertellen me iets nieuws, ik wist dat niet. Ik moet nog met Fernandinho praten, dat doen we aan het einde van het seizoen. We zien dan wel wat er gebeurt. Hij is belangrijk voor mij en voor de club. Fernandinho speelde al bij City toen ik hier kwam. Een ongelooflijke voetballer, die zoveel prijzen heeft gepakt en ook achter de schermen zo veel belangrijk werk doet. Misschien is het een beslissing die hij met zijn familie heeft genomen, ik weet het niet. Ik wil in ieder geval graag dat hij blijft."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie