Verbeke over RSCA Women: “We gaan transfer Wullaert niet blokkeren”

Verbeke over RSCA Women: “We gaan transfer Wullaert niet blokkeren”

19 May - 14:14
1

RSCA Women heeft met Dave Mattheus de opvolger van Johan Walem aangesteld. Peter Verbeke sprak met Het Nieuwsblad over de verdere plannen van de vrouwenploeg van Anderlecht.

Er wordt gesproken van een stijlbreuk. “Geen besparingen, wel nieuwe doelen. We gaan op elk departement besparen, maar niet op de vrouwen. We beseffen heel goed dat we op dit moment niet genoeg doen voor de vrouwen. Ook al winnen we elk jaar de competitie.”

Ook zullen er enkele namen vertrekken, één van die namen is mogelijk sterspeelster Tessa Wullaert. “Een aantal speelsters hebben aangegeven dat ze willen vertrekken. We zijn daarover in gesprek met Ella Van Kerkhoven en Tessa Wullaert. Ze mogen praten met andere teams. Ze hebben veel voor Anderlecht gedaan.”

Anderlecht zal een transfer niet blokkeren. “We hebben ons constructief opgesteld en als ze een nieuwe stap in hun carrière zetten, dan zullen we daaraan meewerken. We gaan Tessa niet blokkeren, daarvoor heeft ze te veel betekend voor onze club. Maar uiteraard willen we ze graag houden. Maar de kans is er dus ook dat ze vertrekt.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie