'Verloren zoon kan dan toch geen contract versieren bij Standard'

'Verloren zoon kan dan toch geen contract versieren bij Standard'

10-05-2022 11:44
1

Standard gaat niet verder met Adrien Bongiovanni. Bongiovanni mocht dit seizoen aansluiten bij de beloften, maar heeft de staf niet kunnen overtuigen. Hij krijgt geen profcontract. 

Bongiovanni ruilde in 2015 nog Standard in voor AS Monaco, waar hij uiteindelijk maar één keer mocht meedoen met de hoofdmacht. Hij werd in die periode ook uitgeleend aan Cercle Brugge, AS Beziers en FC Den Bosch. Dit seizoen lag hij even onder contract bij Patro Maasmechelen, maar daar vertrok hij om familiale redenen al na een maand.

Standard gaf hem daarop de kans om mee te trainen met de beloften, met het oog op een contract. Nu heeft hij van coördinator Reginal Goreux te horen gekregen dat dat contract er niet komt, zo weet La Dernière HeureOok Felipe Avenatti heeft overigens al te horen gekregen dat hij volgend seizoen niet kan meedoen aan de voorbereiding. Hij werd na de winterstop verhuurd aan Beerschot. 

De beloften van Standard eindigden dit seizoen in de top vier van de competitie. Dat betekent dat ze volgend seizoen mogen meedoen in 1B.