'Haaland op weg naar Man City, spits legde medische testen af in... Brussel'

'Haaland op weg naar Man City, spits legde medische testen af in... Brussel'

09-05-2022 17:05
12

De transfer van Erling Haaland naar Manchester City lijkt nog maar een kwestie van tijd te zijn. De Noorse spits heeft naar verluidt zelfs al zijn medische testen afgelegd en deed dat... in Brussel.

Met dat nieuws komt La Dernière Heure naar buiten. Eerder raakte al bekend dat Haaland Borussia Dortmund zal verlaten en op weg is naar Manchester City, dat 75 miljoen euro (zijn afkoopclausule, red.) gaat betalen voor de goalgetter. De spits zou inmiddels ook al zijn medische testen hebben afgelegd.

Haaland was maandag niet op de training van Borussia Dortmund, maar werd wel gespot in het Erasmusziekenhuis in Brussel. Als hij daarvoor slaagt, is het nog maar een kwestie van tijd vooraleer hij bij het Manchester City van Kevin De Bruyne tekent.

Zodoende vertrekt Haaland na tweeënhalf jaar bij Dortmund en lijkt hij zaterdag tegen Hertha BSC zijn laatste wedstrijd voor de club te spelen. Gedurende zijn periode in Duitsland speelde hij tot dusver 88 duels, waarin hij 85 keer scoorde en 23 keer aangever was.