De Bruyne is de beste voetballer die ooit voor Man City heeft gespeeld

"De Bruyne is de beste voetballer die ooit voor Man City heeft gespeeld"

9 May - 15:01
6

Kevin De Bruyne blijft maar overtuigen in Engeland en wist afgelopen weekend The Citizens weer te helpen aan een overwinning. Daarmee blijft onze landgenoot oppermachtig in Engeland en krijgt hij ook enkel maar lof in de Engelse pers.

Met een zege tegen Newcastle United zette Manchester City een belangrijke stap in de zoektocht naar een nieuwe titel. Daarin speelde ook De Bruyne een belangrijke rol. Hij was goed voor een assist en had een voetje in zowat elk doelpunt.

Zijn sterke prestatie leverde hem achteraf flink wat lof op. Onder meer van analist Jamie Carragher. De Engelsman sprak duidelijke taal en noemde De Bruyne de beste speler van Man City ooit. "Kompany, Touré, David Silva, Agüero. Die spelers zijn fantastisch, maar in mijn ogen is De Bruyne de beste speler die ooit voor City heeft gespeeld", gaf hij aan.

"Momenteel is hij de beste middenvelder ter wereld. Ik vind hem ook de beste speler in de Premier League de laatste 3 à 4 jaar", aldus de voormalige verdediger van Liverpool bij Sky Sports.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie