Januzaj gefrustreerd: Waarom ziet men eens niet de goeie kant?

Januzaj gefrustreerd: "Waarom ziet men eens niet de goeie kant?"

9 mei - 12:44
3

Adnan Januzaj ziet zijn contract in de zomer aflopen bij Real Sociedad. In Sport/Voetbalmagazine blikt hij al even terug op zijn carrière. Januzaj heeft geen spijt dat hij Anderlecht op zijn vijftiende heeft verlaten. 

"Op geen enkel moment", benadrukt Januzaj zelfs. "Het is raar als mensen in België zeggen dat ik niet de verwachte carrière heb gehad. Ik ben zelf heel tevreden over mijn carrière. Ik ben 27 jaar, ik speel in La Liga, ik heb in de Premier League en de Bundesliga gespeeld, ik heb twee wereldbekers meegemaakt en ik zie mezelf nog wel vijf of zes seizoenen op een hoog niveau spelen. Waarom ziet men eens niet de goeie kant van de dingen?"

Januzaj is tevreden met zijn ontwikkeling. "Iedereen maakt zijn eigen weg en volgt zijn eigen lot. Je kunt daar niet over oordelen en je kunt al helemaal niet gaan vergelijken. Bovendien heb je in een carrière te maken met toevalligheden, blessures, mensen die je ontmoet... Het is te gemakkelijk om de ene speler te feliciteren en de andere af te vallen", besluit hij.

Januzaj heeft inmiddels twaalf caps op zijn naam staan voor de Rode Duivels. Hij is nog een kanshebber voor het WK in Qatar, maar zal dan wel een sterk seizoensbegin moeten spelen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie