'Twee zomertransfers moeten weg bij Club Brugge, Adamyan wacht'

'Twee zomertransfers moeten weg bij Club Brugge, Adamyan wacht'

29-04-2022 12:00 Laatste update: 12:28
7

Club Brugge is al aan het sleutelen voor de A-kern van volgend seizoen. Tibo Persyn en José Izquierdo zitten daar zeker niet bij. Dat duo kon niet overtuigen en krijgt geen nieuwe aanbieding. 

Izquierdo werd transfervrij opgehaald na een zware blessure bij Brighton & Hove. De Colombiaan kreeg een minimumcontract en kwam uiteindelijk maar vier keer in actie. Hij kon ook één doelpunt maken in een bekerwedstrijd tegen Deinze. Onder coach Alfred Schreuder heeft Izquieerdo echter nogg geen minuten gekregen. 

Persyn wordt gehuurd van Inter, maar in de winter moest hij al de overstap naar Westerlo maken. Ook in 1B kon de verdediger geen indruk maken. Persyn heeft bij Inter nog een contract tot de zomer van 2024, maar volgens Het Nieuwsblad zou hij het graag nog proberen bij een andere Belgische club.

Sargis Adamyan is nog een vraagteken. De Armeniër toont zijn waarde bij Club, maar kwam op voorspraak van Alfred Schreuder. Hij wil eerst weten of Schreuder, die genoemd wordt bij Ajax, ook volgend seizoen nog coach is van Club.