Castagne: Daka en Iheanacho zijn goed, Vardy is een legende

Castagne: "Daka en Iheanacho zijn goed, Vardy is een legende"

28-04-2022 21:32

Timothy Castagne speelt op donderdag met Leicester City de halve finale van de Conference League tegen AS Roma. De Rode Duivel kan opnieuw rekenen op zijn ploegmaat Jamie Vardy. De spits vatte de trainingen opnieuw aan in de aanloop naar de halve finale. 

Vardy zou donderdagavond in de halve finale van de Europa Conference League tegen Roma pas zijn tweede wedstrijd van 2022 kunnen spelen. Hij stond tot nu toe bijna het hele kalenderjaar aan de kant met een hamstring en een blessure aan de knie. Vardy's recente problemen hebben de aanvaller van Leicester City niet verouderd.

Zijn prestaties in training lijken helemaal niet op die van een 35-jarige, dat vertelt Castagne in een interview met LeicestershireLive. In afwachting van het herstel van Vardy hebben Patson Daka en Kelechi Iheanacho zijn plek ingenomen. Ondanks een aantal sterke prestaties zijn ze niet te vergelijken met de nummer negen, Castagne. De Rode Duivel vertelt dat Vardy er sprankelend uit ziet op training.


"Jamie is een legende", vertelt Castagne. "Hij kan overal scoren en vindt zo makkelijk de ruimte. Natuurlijk heb ik respect voor naar Patson of Kele, maar met Vardy hoef je maar één blik op hem te werpen en hij is weg.”