Agbonlahor over Lukaku: Alsof je een Bugatti koopt en hem voor de helft weg doet

Agbonlahor over Lukaku: "Alsof je een Bugatti koopt en hem voor de helft weg doet"

14-04-2022 11:44
1

Romelu Lukaku kent een moeilijke periode in zijn carrière. De spits van de Rode Duivels kent tot nog toe geen succes bij Chelsea FC sinds zijn overstap van Internazionale vorige zomer. Iedereen doet zijn zegje, nu heeft ook Gabriel Agbonlahor zich uitgelaten over de situatie.

In een vorige aflevering had ex-Aston Villa spits Agbonlahor al Chelsea op de vingers getikt vanwege hun speelstijl dit seizoen. Hij is niet erg onder de indruk van de ploeg van Thomas Tuchel als ze aan de bal zijn. Ook suggereert hij dat de beweging van Lukaku vaak over het hoofd wordt gezien. “Lukaku maakt soms loopacties, en spelen ze alleen maar keep ball."

De ex-international gelooft dan ook dat Chelsea nooit haar geld zal terugkrijgen dat ze voor Lukaku betaalde in de zomer.  “De 91 miljoen (pond) die ze voor hem betaalden, ik denk niet dat ze niet eens 50 miljoen (pond) voor Lukaku krijgen,” vertelt Agbonlahor op TalkSport

Hij denkt dat ze in het beste geval nog 40 miljoen (pond) voor hem kunnen krijgen. "Het is alsof je een Bugatti koopt en je moet hem teruggeven... maar dan voor de helft van de prijs," besluit Agbonlahor.