'Club Brugge ziet miljoenenbod op Meijer geweigerd worden door FC Groningen'

'Club Brugge ziet miljoenenbod op Meijer geweigerd worden door FC Groningen'

04-04-2022 20:15 Laatste update: 20:47
3

Club Brugge heeft voorlopig nog geen akkoord gevonden met FC Groningen over Bjorn Meijer. De Bruggelingen hopen de Nederlandse linksachter in huis te halen, maar makkelijk wordt zijn komst niet.

FC Groningen is namelijk niet van plan om Meijer zomaar te laten gaan. Club Brugge deed volgens Voetbal International al een eerste bod van om en nabij de 3,5 miljoen euro op Meijer. Dat werd echter al snel afgewezen door FC Groningen.

De club hoopt naar verluidt op meer. Zo worden er bedragen van rond de vijf miljoen euro genoemd voor de linksachter. Ondanks het afgewezen bod heeft Club Brugge de komst van Meijer ook nog niet opgegeven. Er wordt nog een nieuw bod verwacht van Blauw-Zwart. Club Brugge is overigens niet de enige ploeg die interesse toont. Volgens Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf is er meer belangstelling voor Meijer, zo hebben ook Ajax en AZ hem op het lijstje staan.

Bij Club Brugge moet Meijer de concurrentie aangaan met onder andere Eduard Sobol, Fede Ricca en Faitout Maouassa, al lijken die twee laatste te mogen uitkijken naar een nieuwe club.