Antwerp verliest belangrijke sponsor niet: Zijn het in goede en kwade dagen

Antwerp verliest belangrijke sponsor niet: "Zijn het in goede en kwade dagen"

31-03-2022 21:00
9

Na de aanstelling van Marc Overmars verloor Royal Antwerp FC enkele sponsors. Het dreigde ook enkele grote namen te verliezen, maar daar hoort Port of Antwerp niet bij. Die sponsor blijft gewoon bij The Great Old.

Port Of Antwerp werd genoemd als een mogelijke vertrekker, maar heeft besloten om verbonden te blijven aan Antwerp. "Port of Antwerp wil samen met Antwerp bouwen aan een respectvolle club waar ongepast gedrag niet getolereerd wordt", klinkt het bij Sporza.

De Haven van Antwerpen is één van de grotere sponsors van de club en blijft dat ook. "We zijn met Port of Antwerp sponsor in goede en kwade dagen. We komen onze huidige jaarverbintenis tot het einde van het seizoen dan ook na", valt er te lezen.

"We dragen bij de haven good governance hoog in het vaandel", gaat Port of Antwerp verder. "Op basis van de contacten met RAFC en de beslissingen die de Raad van Bestuur van RAFC heeft genomen, hebben we voldoende garanties gekregen dat dit belangrijk ethisch en maatschappelijk thema met het nodige engagement en de nodige daadkracht zal worden opgenomen en kijken we positief naar een verlenging van de samenwerking met RAFC."