Blessures Zirkzee en Ashimeru lijken mee te vallen, RSCA is hoopvol zondag

Blessures Zirkzee en Ashimeru lijken mee te vallen, RSCA is hoopvol zondag

31-03-2022 09:45 Laatste update: 10:51

Bij RSC Anderlecht kunnen ze juichen. Nog niet uitbundig, maar met het oog op de clash van dit weekend tegen FC Charleroi heeft het toch goed nieuws gekregen. De blessure van Joshua Zirkzee lijkt mee te vallen. Dat meldt Het Nieuwsblad

Zondag speelt Anderlecht tegen Charleroi, een levensbelangrijk duel met het oog op een plek in de top vier. Een misstap kan het zich niet permitteren. Het was dan ook even bang afwachten toen Zirkzee dinsdag geblesseerd uitviel bij Jong Oranje.  

Zirkzee
Het lijkt uiteindelijk niet om een spierblessure te gaan, goed nieuws dus. Dat soort blessures hebben een lange herstelperiode nodig. Uiteindelijk lijkt de blessure mee te vallen. Vandaag komt Zirkzee terug naar de club en dan zullen ze hun spits verder onderzoeken. 

Ashimeru
Majeed Ashimeru lijkt ook een probleem te hebben. Hij haakte af voor de nationale ploeg van Ghana met een probleem aan de enkel. Anderlecht zal er alles aan doen om hem terug wedstrijdklaar te maken voor het duel van zondag. Er heerst goeie hoop in het kamp van Anderlecht. De middenvelder had eerder al problemen aan de enkel, maar meestal raakte hij dan toch fit.