Strijd om Gomez barst los: 'Inter, Chelsea en Man United willen Anderlecht-man'

Strijd om Gomez barst los: 'Inter, Chelsea en Man United willen Anderlecht-man'

23-03-2022 17:42
13

De kans dat we Sergio Gomez volgend seizoen nog in het shirt van RSC Anderlecht te zien krijgen, wordt steeds kleiner. De Spanjaard speelde zich dit seizoen serieus in de kijker van flink wat clubs. En de interesse wordt er ook niet minder op.

Gomez is dit seizoen één van de grote uitblinkers bij RSC Anderlecht en lijkt nu al klaar voor een stap hogerop. Ook verschillende buitenlandse topclubs hopen op de komst van de flankspeler. Komende zomer dreigt het dan ook een stevige strijd te gaan worden om zijn handtekening.

Bij Sport Bild valt te lezen dat flink wat topclubs het vizier hebben gericht op Gomez. Eerder werd hij al gelinkt aan Ajax, maar ook Internazionale, Manchester United en Chelsea tonen naar verluidt interesse in Gomez.

Ook Leeds United heeft zich volgens TEAMtalk nu bij dat lijstje gezet. De Engelse club wil komende zomer meedingen naar zijn diensten, maar beseft dat het een moeilijke strijd zal worden. Bij een eventuele verkoop zal Anderlecht alvast fors verdienen. Het betaalde zelf iets meer dan twee miljoen euro voor de Spanjaard, maar zijn marktwaarde is nu al gestegen naar rond de negen miljoen euro.