Anderlecht heeft met Bornauw een nieuwe COO/CCO te pakken

Anderlecht heeft met Bornauw een nieuwe COO/CCO te pakken

16-03-2022 14:30
6

Bij RSC Anderlecht duikt er een nieuw gezicht op. Kenneth Bornauw - de vader van ex-speler Sebastiaan - gaat aan de slag in het Lotto Park. Hij zal als Chief Operational Officer/Chief Commercial O fficer (COO/CCO) de leiding nemen over het operationele en commerciële departement van Anderlecht.

De laatste drie jaar was Bornauw actief als COO van Microsoft België en Luxemburg. Voordien was hij onder meer aan de slag bij Unilever. Bij Anderlecht zal Bornauw als COO/CCO zowel het commerciële, operationele departement alsook de sales & marketing teams van de club aansturen.

"Ik ben meer dan ooit overtuigd van het potentieel van de club en van de strategische koers waarmee we de toekomst ambitieus tegemoet gaan", stelt Bornauw op de website van zijn nieuwe werkgever

CEO Peter Verbeke is alvast blij met de komst van Bornauw. "Om de positieve evolutie van deze club verder kracht bij te zetten is het noodzakelijk om ook in het commercieel en operationeel kader te blijven investeren. Kenneth zal als ervaren COO/CCO een team van zeer talentvolle mensen aansturen."