Pochettino haalt uit naar ref Makkelie: 'Het is een schande, een grove fout!'

Pochettino haalt uit naar ref Makkelie: 'Het is een schande, een grove fout!'

09-03-2022 23:55
12

Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino haalt uit naar de arbitrage na de uitschakeling tegen Real Madrid in de achtste finale van de Champions League. Volgens de Argentijn had de 1-1 van Karim Benzema nooit mogen tellen.

De Franse spits snoepte de bal af van PSG-keeper Gianluigi Donnarumma door een stevig blok te zetten. Pochettino richt zijn pijlen na afloop op arbiter Danny Makkelie en VAR Pol van Boekel. "Het is een schande! Er wordt gewoon een overtreding gemaakt op Donnarumma voor het eerste doelpunt. Het is niet mogelijk om niet over deze grove fout te praten", zegt de oefenmeester, geciteerd door RMC Sport.

"Het is niet mogelijk dat dit in 2022 gebeurt", vervolgt Pochettino zijn tirade. "Het is ongelooflijk dat de fout op Donnarumma niet is beoordeeld door de VAR. Het is een zeer duidelijke fout van Benzema. Vanuit alle hoeken is te zien dat hij een overtreding maakt. Ik kan niet begrijpen dat de VAR niets deed."

Na de 1-1 van Benzema draaide Real Madrid de rollen helemaal om. Door nog twee goals van de Fransman werd PSG met 3-1 verslagen. "Zestig minuten lang domineerden we, maar die treffer veranderde alles", aldus Pochettino.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie