Genk moet vrezen voor vertrek Heynen: Ik heb ambitie voor een buitenlandse stap

Genk moet vrezen voor vertrek Heynen: "Ik heb ambitie voor een buitenlandse stap"

9 maart - 13:00 Laatste update: 13:28
5

KRC Genk kon afgelopen zomer alle sterkhouders in huis houden en ging dit seizoen vol voor de titel. Dat is niet gelukt en komende zomer lijken verschillende spelers andere oorden te gaan opzoeken. Paul Onuachu en Jhon Lucumi worden genoemd als de meest mogelijke vertrekkers, maar ook Bryan Heynen zou weleens kunnen vertrekken.

Heynen verlengde recent nog zijn contract tot medio 2026 bij Genk, maar sluit niet uit dat hij ooit andere oorden opzoekt. "Ik heb de ambitie om op een dag de stap naar het buitenland te zetten", vertelt Heynen bij TVL Sportcafé.

Al wil de middenvelder daar nu nog niet over denken. "Mijn focus is nu om het seizoen goed af te sluiten. Wat daarna gebeurt, zien we wel", geeft de kapitein van de Limburgers aan.

Ook niet zomaar eender welke club kan Heynen weglokken bij Genk. "Ik wil niet weggaan bij Genk om weg te gaan, om te zeggen dat ik in het buitenland gevoetbald heb. Ik wil niet ergens tegen de degradatie gaan voetballen, dan ben ik liever in Genk. Maar ik wil wel ooit geproefd hebben van een leuk sportief avontuur in het buitenland."

Heynen werd opgeleid door Genk en brak ook door bij de Limburgers. Inmiddels zit hij al aan 207 wedstrijden voor de Limburgers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie