Talent verliet Anderlecht afgelopen wintermercato: “Het was de juiste keuze”

Talent verliet Anderlecht afgelopen wintermercato: “Het was de juiste keuze”

07-03-2022 08:08
7

Door de afwezigheid van Kristof D’Haene werd de 19-jarige Nayel Mehssatou voor de leeuwen gegooid en de linksachter deed het goed in de basis bij KV Kortrijk tegen leider Union SG.

Uiteindelijk ging KVK wel met 3-2 de boot in. ''Ik ben tevreden over mijn debuut. Ik mocht meteen 90 minuten spelen en dan nog tegen de leider in de competitie. We wisten vooraf dat het een moeilijke wedstrijd ging worden, maar we speelden een meer dan verdienstelijke partij en verdienden misschien wel een puntje. Ik wist pas drie uur voor de match dat ik ging starten. Ik heb me proberen te tonen en ik denk dat ik daar aardig in geslaagd ben."

Mehssatou kan op beide flanken spelen. ''Ik kan inderdaad zowel links als rechts spelen. De coach weet dat en wist dat hij op mij kon rekenen om Kristof (D'Haene, red.) te vervangen. Ik ben tweevoetig en dat vind ik mijn grootste wapen. Het was de juiste keuze om naar Kortrijk te komen in de winter. Ik hoop op dit elan door te gaan en nog meer speelminuten te verzamelen, want dit was pas mijn eerste wedstrijd op het hoogste niveau."