Schreuder overtuigt niet bij Club Brugge: Hij is de kleedkamer aan het verliezen

Schreuder overtuigt niet bij Club Brugge: "Hij is de kleedkamer aan het verliezen"

09-02-2022 21:00 Laatste update: 21:01
15

De trainerswissel bij Club Brugge kende voorlopig weinig succes en ook onder Alfred Schreuder kan Blauw-Zwart niet overtuigen. De Nederlander heeft het moeilijk om Club Brugge weer aan het swingen te krijgen, merkt ook Thomas Chatelle op.

Eerder kreeg de Nederlander al flink wat kritiek van Marc Degryse en ook Chatelle spaart de trainer niet. Vooral het vele geschuif met zijn pionnen ergert Chatelle, die denkt dat Schreuder ook zwaar in de fout gaat met al dat gesleutel.

"Ik denk dat Schreuder te veel zaken wil uittesten, te veel wil aanpassen en dat is nooit goed", klinkt het bij RTBF. "Uiteraard probeer je bepaalde dingen uit als je ergens nieuw komt, dan wil je je territorium afbakenen als trainer. Maar hij doet dat veel te veel. En ik heb de indruk dat hij zijn kleedkamer nu al aan het verliezen is door op deze manier te coachen."

Schreuder gaf onder andere Bas Dost en Ruud Vormer weer basisplekken bij Club Brugge, maar besloot ook al enkele keren om ze al vroeg te wisselen. Daarnaast lijkt hij ook nog geen positie voor Denis Odoi gevonden te hebben, die al verschillende posities op het veld moest bekleden.