Romano: 'Wat er speelt rond Overmars kan toekomst Ten Hag beïnvloeden'

Romano: 'Wat er speelt rond Overmars kan toekomst Ten Hag beïnvloeden'

09-02-2022 16:26

Manchester United blijft zoeken naar een nieuwe trainer. Volgens transferexpert Fabrizio Romano hebben Ajax-trainer Erik ten Hag en Mauricio Pochettino van Paris Saint-Germain de beste papieren om volgend seizoen aan het roer te staan op Old Trafford. 

Ten Hag en Manchester United zijn de afgelopen maanden meermaals met elkaar in verband gebracht. De Nederlander vertrok niet bij Ajax, maar verlengde juist zijn contract. Nu Marc Overmars, de man die Ten Hag naar Ajax haalde, per direct vertrokken is bij Ajax, wordt voorzichtig aangenomen dat ook Ten Hag na dit seizoen weg is. 

"Er is nog geen akkoord met wie dan ook", zegt Romano over de Manchester United-vacature in de FIVE podcast van Rio Ferdinand. "Manchester United zal ergens in maart of april een keuze maken, nu nog niet. Pochettino is een grote naam die op de lijst staat. Maar wat er speelt rond Overmars zou ook de toekomst van Ten Hag kunnen beïnvloeden."

"Hij was volledig betrokken bij het Ajax-project, maar dit heeft een grote impact. Beide namen staan hoog op de lijst bij Manchester United. Er staan andere namen op omdat de race volledig open is, maar zij zijn de grote favorieten."

Ten Hag heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023.