'Geen deal, Zulte Waregem had geen zin in een premie van 150.000 euro voor Bayat'

'Geen deal, Zulte Waregem had geen zin in een premie van 150.000 euro voor Bayat'

02-02-2022 13:00
15

Anthony Limbombe zit nog altijd op een zijspoor bij FC Nantes. Het was de bedoeling dat de winger zijn loopbaan terug op de rails zou proberen te zetten bij Zulte Waregem. Een deal kwam er evenwel niet. Mogelijk is Mogi Bayat daar de schuldige van.

Ondanks de zaak Propere Handen is Bayat momenteel weer gewoon aan de slag als makelaar. Bayat – die goede banden heeft met Nantes - probeerde Limbombe onder te brengen bij Zulte Waregem. Essevee had daar ook wel oren naar. Tijdens de laatste dagen van de transferperiode leek de deal ook rond te komen, maar finaal stuikte alles in elkaar.

In Frankrijk denkt men nu te weten hoe dat komt. Daar klinkt het dat Bayat zijn graantje wil meepikken bij de deal. De makelaar had gehoopt op een persoonlijke premie van 150.000 euro. Naar verluidt bedankte Zulte Waregem daarom voor de huurdeal.

Limbombe staat sinds de zomer van 2018 op de loonlijst van Nantes. Dit seizoen speelde hij nog geen enkele minuut in de Ligue 1. Daar lijkt ook niet snel verandering in te komen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie