Update: 'KRC Genk ontbindt contract Eiting na amper half seizoen'

Update: 'KRC Genk ontbindt contract Eiting na amper half seizoen'

31-01-2022 19:26 Laatste update: 19:44
14

KRC Genk is op transfer deadline day nog bezig met enkele uitgaande transfers. Iké Ugbo kon worden verhuurd aan Troyes, terwijl ook Carel Eiting op weg is naar de uitgang.

Bij Het Laatste Nieuws weet men dat de Limburgers op zoek zijn naar een oplossing voor Eiting. Dat werd ook aan VoetbalPrimeur.be bevestigd door bronnen. De 23-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van Ajax en tekende een contract voor vier seizoenen bij Genk. Hij kon zich echter nooit doorzetten in ons land. Onder John van den Brom was hij niet zeker van een basisplek en ook nieuwe trainer Bernd Storck gebruikt hem amper.

Eiting zoekt naar een nieuwe club en ook Genk zoekt naar een oplossing voor de middenvelder, die dit seizoen negentien keer uitkwam voor Genk. Er wordt echter nog niet gesproken over interesse van een ploeg, waardoor het de komende uren nog flink zoeken wordt voor Genk en Eiting.

Update: Genk heeft een definitieve oplossing gevonden voor Eiting. Het contract van de middenvelder werd ontbonden. Eiting keert terug naar Huddersfield, dat hem al eens leende van Ajax. Dat meldt Het Laatste Nieuws.