UPDATE: Mata verschijnt na onderhandelingen met Monaco weer in Brugge

UPDATE: Mata verschijnt na onderhandelingen met Monaco weer in Brugge

01-01-2022 17:17 Laatste update: 11-01-2022 18:01
58

Club Brugge staat op het punt om Philippe Clement aan AS Monaco te verliezen. De trainer trekt naar het Prinsendom en neemt enkele stafleden mee, maar ook mogelijk een speler.

Eerder raakte al bekend dat Clement drie stafleden zou meenemen naar AS Monaco, waarvan mogelijk ook enkele van Club Brugge. Volgens Sacha Tavoliere gaat het om drie stafleden van Blauw-Zwart, maar mogelijk ook één basispion.

De Waalse journalist geeft aan dat Clinton Mata weleens de stap richting Monaco zou kunnen zetten. De verdediger is één van de absolute sterkhouders, maar kan nu richting Frankrijk verhuizen. Zo dreigt Club Brugge ook voor een tweede keer op rij een sterkhouder te verliezen aan AS Monaco tijdens de wintertransferperiode. Eerder gebeurde dat ook al met Krépin Diatta.

De interesse van Monaco in Mata is toch enigszins opvallend. Zo haalde de Franse club met de Braziliaan Vanderson op 1 januari nog maar net een nieuwe rechtsachter in huis.

Update: Volgens Tuttomercatoweb is Clinton Mata aan het onderhandelen met AS Monaco over een transfer. Coach Philippe Clement zou een belangrijke rol spelen.

Update: Na zijn onderhandelingen met Monaco is er voorlopig nog geen witte rook. Integendeel, dinsdag is Mata weer komen opdraven op de training bij Club Brugge. Op de sociale media van Blauw-Zwart is alvast een foto verschenen waarop de sterke verdediger aankomt aan het Belfius Basecamp. Met de glimlach uiteraard, zoals altijd. De komende dagen zal er ongetwijfeld meer duidelijkheid komen over een mogelijk vertrek naar Monaco.