'Beerschot waagt poging bij Charleroi-aanvaller Fall, maar krijgt slecht nieuws'

'Beerschot waagt poging bij Charleroi-aanvaller Fall, maar krijgt slecht nieuws'

29-12-2021 17:00
1

K. Beerschot V.A zit in de hoek waar de klappen vallen en dreigt te degraderen. Dat hoopt het nog te kunnen voorkomen met een heus transferoffensief. Daarvoor hoopte het op de medewerking van Sporting Charleroi.

De Antwerpenaren waren in de zoektocht naar versterking uitgekomen bij Mamadou Fall. De bijna dertigjarige flankaanvaller komt amper nog aan bod bij Charleroi en denkt aan een vertrek. Volgens La Dernière Heure heeft hij echter geen zin in een overgang naar Beerschot.

Fall kan ook rekenen op interesse uit het Midden-Oosten en Turkije en heeft ook meer zin in een nieuwe buitenlandse uitdaging. Dit seizoen kwam hij twaalf keer in actie voor Charleroi, dat nog een kleine som hoopt te kunnen ontvangen voor Fall.

Bij Beerschot moet men dus verder op zoek gaan naar versterking. Volgens coach Torrente is dat alleszins broodnodig. "Het is heel duidelijk dat er een kwaliteitsinjectie nodig is. We moeten rustig blijven maar kijken welke opportuniteiten er zijn op de transfermarkt", gaf hij aan bij Eleven Sports.