Tissoudali (Gent) ziet iemand van Club Brugge Gouden Schoen winnen: Favorieten

Tissoudali (Gent) ziet iemand van Club Brugge Gouden Schoen winnen: "Favorieten"

26-12-2021 20:46 Laatste update: 20:59
2

We krijgen binnenkort weer het Gala van de Gouden Schoen op het programma waarin beslist zal worden wie de beste voetballer van 2021 was. Er zijn flink wat kanshebbers, waaronder ook Tarik Tissoudali als één van de outsiders. Hij ziet echter iemand anders met de prijs gaan lopen.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws wordt naar zijn favorieten gevraagd. Volgens hem zal het ook niemand van KAA Gent worden, maar hoogstwaarschijnlijk iemand van Club Brugge. "Ik denk in de eerste plaats aan spelers van de club die kampioen werd", klinkt het.

Hij schuift ook twee namen naar voren. "Met De Ketelaere en Lang heb je twee jongens die in mijn ogen mee gaan doen voor die prijs. Als je ziet wat zij hebben gepresteerd, denk ik dat zij bij de favorieten zijn."

Ook Tissoudali wordt gezien als één van de outsiders, maar hij hoopt er niet op. "Als ik genomineerd word, zal ik er wel bij zijn. Een nominatie zou mooi zijn, maar er zijn ook andere goeie spelers, die kans maken op de Gouden Schoen", besluit Tissoudali.