KV Mechelen verbaasd door uitgestelde partij Antwerp: Als we dat hadden geweten

KV Mechelen verbaasd door uitgestelde partij Antwerp: "Als we dat hadden geweten"

26-12-2021 16:25
14

Geen KV KortrijkRoyal Antwerp FC zondag, dat na de coronaperikelen bij The Great Old werd uitgesteld door Pro League. Dat zorgde voor frustratie bij KVK, maar ook bij KV Mechelen.

Ook KV Mechelen kreeg de maken met corona en zag onder andere Sheldon Bateau, Onur Kaya en Rob Schoofs positief testen. "Als wij geweten hadden dat er toch matchen uitgesteld mochten worden wegens corona, dan hadden wij dat beter ook gedaan", zegt Wouter Vrancken op zijn persconferentie.

Vrancken is dan ook verbaasd dat een wedstrijd uitgesteld werd. Voor het seizoen kreeg hij nochtans een ander signaal van de Pro League. "Begin dit seizoen kregen wij een mail dat er geen matchen uitgesteld konden worden wegens coronagevallen. Dit maken ze nu plots toch mogelijk voor Antwerp, omdat het gaat over een nieuwe variant. Tja..."

"We zijn intussen toch slim genoeg om te weten dat een virus muteert? Ik vind dit een vreemde beslissing. Ik ben benieuwd naar wat hier van gaat komen. Vanaf het moment dat een team een paar Covid-gevallen heeft, gaan ze nu om uitstel vragen bij de Pro League", klinkt het.