Strenge Clement ziet nog groot probleem achterin bij Club Brugge

Strenge Clement ziet nog groot probleem achterin bij Club Brugge

13-12-2021 08:42
19

Club Brugge kon zondag de rug rechten na de uitschakeling in Europa en haalde het met 3-0 van Zulte Waregem. Helemaal overtuigend was het echter niet. Zo kwam Blauw-Zwart verdedigend meermaals in de problemen, zag ook Philippe Clement.

De partij eindigde dan wel op een 3-0 eindstand, het had gerust anders kunnen aflopen. De verdediger van Blauw-Zwart zag er meermaals niet al te best uit. "In de eerste helft werd er achterin soms te veel risico genomen. Dat was niet wat we gevraagd hadden", reageerde Clement streng bij Sporza.

De trainer van Club Brugge zag opnieuw enkele foutjes en wil dat in de toekomst dan ook niet meer zien. "In de tweede helft was dat beter. Misschien is dat wat nervositeit om het goed te willen doen en goed uit te voetballen, maar die risico’s, dat is niet wat we vragen."

Club Brugge heeft het de laatste weken defensief steeds moeilijker om de nul te houden. De partij tegen Zulte Waregem was slechtst de eerste keer in de laatste tien wedstrijden dat de nul werd gehouden.