Club Brugge is favoriet, maar Antwerp wordt voornaamste uitdager

"Club Brugge is favoriet, maar Antwerp wordt voornaamste uitdager"

10-12-2021 12:30
14

Kan Antwerp dit seizoen al de landstitel pakken? Volgens Jelle Van Damme zijn ze niet kansloos. De ex-speler van Antwerp is wel overtuigd dat Club de favoriet zal blijven. 

"Ik heb nog niet het gevoel gehad dat Antwerp rijp is voor de titel, maar er is niet meer heel veel nodig om die laatste puzzelstukjes in mekaar te laten vallen", vertelt Van Damme bij Het Laatste Nieuws. "Zo'n jongen als Dwomoh kan zomaar ontploffen. Balikwisha kan erdoor komen. De beste Samatta kan opstaan..."

Antwerp is dus zeker niet kansloos. "Club is favoriet, maar Antwerp is wel de voornaamste uitdager. Op de Bosuil hebben ze nu ook het voordeel dat ze een bank hebben. Jongens die je kan inbrengen en het niveau blijft gelijk. Priske heeft die ploeg nog niet op punt gezet zoals hij het wil. Hij heeft de typeploeg nog niet gevonden. Als je het zo bekijkt, zit er bij Antwerp dit seizoen nog veel rek op."

Momenteel hebben Club en Antwerp zelfs evenveel punten. Union blijft voorlopig wel aan kop staan met een voorsprong van vier punten.