Spaanse media zijn niet mals voor invaller Hazard: 'Geen plaats bij Real Madrid'

Spaanse media zijn niet mals voor invaller Hazard: 'Geen plaats bij Real Madrid'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 09:44wo 08-12-2021 om 09:44

Real Madrid kon dinsdag de Champions League groepsfase afsluiten met een 2-0 overwinning tegen Internazionale. In die partij kreeg Eden Hazard nog eens speelminuten, maar overtuigen deed hij niet.

De voorbije wedstrijden bleef Hazard nog op de bank. Daar kwam dinsdag verandering in voor de Rode Duivel, die in het slot tegen een tienkoppig Internazionale een tiental minuten kreeg. Hij wist echter niet te overtuigen en in de Spaanse pers trok men daar enkele conclusies uit.

Bij Mundo Deportivo was men scherp voor onze landgenoot. 'Hij kon eindelijk nog eens een paar minuten maken voor Real Madrid, maar droeg amper iets bij', klonk het. Ook Diario Sport hield zich niet in. 'Bij zijn wissel applaudisseerde het publiek niet voor hem, maar voor Vinicius die mocht gaan rusten. Voor de Belg is er geen plaats in dit team. Hij is ingehaald door de jongeren', geeft men aan.

El Desmarque zag Hazard geen impact hebben. 'Na enkele wedstrijden mocht de Belg eindelijk nog eens invallen. Maar hij had te weinig tijd om van invloed te zijn op de wedstrijd' , schreef men. De Madrileense huiskrant Marca besloot om Hazard zelfs amper te vernoemen in het verslag, terwijl AS aangaf dat onze landgenoot vooral 'troostminuten' kreeg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws