Vanzeir is Rode Duivel, maar: Vrees dat het maar eenmalig was

Vanzeir is Rode Duivel, maar: "Vrees dat het maar eenmalig was"

19-11-2021 11:30 Laatste update: 12:05
2

Dante Vanzeir mag zich sinds deze week Rode Duivel noemen. Hij mocht invallen in de match tegen Wales (1-1). Mo Messoudi vreest wel dat het zijn enige cap zal worden. 

"Het is mooi dat Dante Vanzeir en Arthur Theate de voorbije week hun debuut hebben gemaakt voor de Rode Duivels", geeft hij aan bij Gazet Van Antwerpen"Zo zie je maar hoe snel het kan gaan in voetbal. Allebei afgeschreven bij een topclub, respectievelijk Genk en Standard, maar nu toch international. Ze zijn een voorbeeld voor de vele jonge Belgen die dromen van de Rode Duivels."

Vanzeir heeft volgens Messoudi wel weinig toekomst bij die Duivels. "Ik vrees wel voor Dante Vanzeir dat het eenmalig was. Als Batshuayi en Lukaku fit waren, dan had Vanzeir waarschijnlijk niet kunnen debuteren. Waarmee ik niet wil zeggen dat hij het niet verdiend heeft. Vanzeir is een heel leergierige en plichtsbewuste prof." 

Vanzeir heeft dit seizoen al negen keer gescoord in de Jupiler Pro League. Vorig seizoen kon hij negentien keer scoren in Eerste Klasse B.