Antwerp gaat af in eigen huis, Fenerbahçe laat niets heel van The Great Old

Antwerp gaat af in eigen huis, Fenerbahçe laat niets heel van The Great Old

Gepubliceerd: donderdag 4 november 2021 om 22:49do 04-11-2021 om 22:49

Antwerp moet stilaan beginnen vrezen voor Europese overwintering. Tegen Fenerbahçe had het de drie punten absoluut nodig, maar ging het pijnlijk onderuit. Het werd 0-3.

Na de drie partijen zonder overwinning moest Royal Antwerp FC absoluut drie punten pakken en dus vol voor de overwinning gaan. Dat deed het zonder de trouwe achterban, die niet naar het stadion mocht komen door een straf van de UEFA.

Antwerp kreeg enkele kleine kansjes, maar de Turken bleken bijzonder efficiënt te zijn. De eerste echte kans van Fenerbahçe was plots raak. Yandas kreeg alle tijd en ruimte om op doel te schieten en krulde de bal mooi voorbij Butez. Voor Antwerp werd doorstoten daardoor plots een pak moeilijker.

Zeg maar onmogelijk, want niet veel later stond het via Meyer zelfs 0-2. Antwerp werd koud afgemaakt en was op weg naar een vernedering tegen de Turkse bezoekers. Die bleven bijzonder gevaarlijk en probeerden te profiteren van de ruimte die Antwerp liet.

Die kwam er meer dan genoeg en werd opnieuw bestraft door de Turken. Deze keer was het Berisha die met een schitterende halve omhaal voor de 0-3 zorgde. Antwerp en Fenerbahçe kregen daarop nog enkele mogelijkheden, maar het bleef bij die drie doelpunten.

Saaie tweede
Priske greep bij de rust in en bracht onder andere Dessoleil op het veld om voor defensieve stabiliteit te zorgen. Dat hielp ook wat, al hoefde het voor Fenerbahçe niet echt meer en speculeerde het vooral op de counter.

De wedstrijd kabbelde voort, al kregen we nog bijna een goal te zien. Niet van Antwerp, maar opnieuw van Fenerbahçe. De paal wist Antwerp nog van een grotere vernedering te redden. Doelpunten kregen we niet meer te zien, waardoor het 0-3 bleef.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws