'Van den Brom denkt aan enkele opvallende wissels in basiself van KRC Genk'

'Van den Brom denkt aan enkele opvallende wissels in basiself van KRC Genk'

30-10-2021 19:15
3

Na vijf nederlagen op rij heeft KRC Genk afgelopen woensdag in de Croky Cup nog eens een overwinning kunnen boeken. Komend weekend hopen de fans bevestiging te zien tegen Zulte Waregem. In die partij lijkt John van den Brom ook enkele opvallende keuzes te gaan maken.

Deze week gaf Van den Brom al meermaals aan dat hij mogelijk enkele wissels doorvoert en basispionnen aan de kant houdt. "Er lagen mogelijkheden woensdag, en een paar jongens hebben die absoluut gegrepen. Naar zondag toe denk ik wel dat er hier en daar gaat worden geschoven", gaf hij vrijdag nog aan.

Bij Het Laatste Nieuws speculeert men dat Van den Brom vooral op het middenveld enkele wissels zal doorvoeren. Zo verwacht men Carel Eiting weer in de ploeg, waardoor Patrik Hrosovsky naar de bank wordt verween. Ook Kristian Thorstvedt en Bastien Toma mogen hopen op een basisplek tegen Essevee.

Daarnaast dreigt ook Theo Bongonda naar de bank te verhuizen. De flankaanvaller kende een uitstekend seizoensbegin, maar heeft het de laatste weken moeilijk om te overtuigen. Zijn plek zou kunnen worden overgenomen door Mike Trésor of Luca Oyen.